Flexbit Kft.

Üdvözöljük oldalunkon!

Referenciáink


Audit Tanulmányok

Cégünk 2015-ben elnyerte a szegedi DÉMÁSZ áramszolgáltató üzemirányító, munkaerőbeosztó diszpécser rendszerének audit felmérését. Több szakaszban 2015-2017 év vége között felmértük a korábban üzemelő diszpécser rendszer üzem- és jövőbiztonságát, üzemeltethetőségét. A további szakmai tanácsadás szakaszokban a végfelhasználó oldalán elvégeztük a lehetséges gyártók piaci elemzését, pályázati kiírás kidolgozását, a Megrendelő támogatását a pályáztatás során, valamint projektfelügyeletet, minőségbiztosítást és átvételi tesztelést láttunk el. A mintegy 2 év alatt a teljes, igen komplex, több telephelyen hálózatban üzemelő, jövőbiztos üzemirányító rendszer sikeresen megvalósult, köszönhetően az NKM-Démász-Flexbit Kft. szakmai együttműködésnek.

Államigazgatás

Jelentős államigazgatási referenciákat tudhatunk magunk mögött, melyekben közrejátszik az e szférában több mint 20 évig betöltött informatikai vezetői szerepkör. Ügyfelünk között tudhattuk többek között a Belügyminisztériumot, az ORFK-t, az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóságot, az Országos Egészségbiztosítási Pénztárat, a Belügyminisztériumot és a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt-t.

Üzemeltetés

Web és levelezés, IP telefónia, kisvállalati környezet, nyomatmenedzsment terén teljes körű szolgáltatást nyújtunk, akár helyszíni állandó felügyelettel. Zabbix alapú távmenedzsment rendszerek telepítésével, vagy üzemeltetésével a hibákat még hatásuk előtt igyekszünk észlelni. Kiemelt referenciánk a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság jogutód intézménye.

GSM-R

2017 év során a Flexbit Kft. kiemelkedő szakmai tanácsadásával sikeresen támogatta a Kapsch Carrier-Com által telepített üzemirányító diszpécser rendszer szükségessé vált módosításainak és MÁV specifikus testreszabásának elvégzését. Nem csak elméleti, hanem komoly akusztikai gyakorlati szakmai munkánknak köszönhetően sikeresen elindulhatott a régóta húzódó tesztüzem.